La Seu d’Urgell reobre el parc caní situat a l’Horta del Valira

Ho fa coincidint amb la segona setmana de la fase 1 de la desescalada

La regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de la Seu d’Urgell ha reobert el parc caní de la ciutat, situat a l’Horta del Valira, tot coincidint amb la segona setmana de la fase 1 de desescalada del confinament per a la Covid-19. Aquest espai públic, situat a l’aire lliure i protegit amb una tanca perimetral, es va tancar de manera temporal a causa de l’estat d’alarma.

Així doncs, a partir d’aquesta setmana aquesta zona d’esbarjo per a gossos torna a estar disponible per als propietaris que vulguin portar-hi les seves mascotes. Tal com ha explicat l’ajuntament en una nota de premsa, també hi trobaran en funcionament la font d’aigua i els dispensadors de bosses per a recollir els excrements dels seus animals.

Des del consistori han aconsellat rentar-se les mans tan aviat com sigui possible després d’accedir al parc caní, tal com s’ha de fer quan s’accedeix a un equipament públic o es toca qualsevol element del mobiliari urbà. D’altra banda, cal recordar que el 20 d’abril els expenedors de bosses per a recollir els excrements dels gossos a la via pública ja van ser desinfectats per tornar a oferir aquest servei.