La Seu d'Urgell serà escenari d'un joc de rol medieval

'De bruixes, senyors i reis' mostrarà com era la societat medieval a través del joc

L'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell serà el punt de partida, aquest pròxim dijous, del joc de rol  'De bruixes, senyors i reis'. Aquesta proposta pretén mostrar com era la societat medieval a través del joc i s'hi descobriran personatges històrics reals de la comarca. A més, es treballaran els rols i estereotips de gènere a l'edat mitjana i en l'actualitat.

El joc començarà a les 19 h, tindrà una durada de dues hores i està adreçada a un públic juvenil a partir d'onze anys. Els menors d'edat hauran de portar una autorització signada pels tutors legals. Per raons de seguretat, es durà a terme en espais exteriors al centre històric de la Seu d'Urgell. L'aforament és limitat a vint persones i actualment ja s'ha obert una llista d'espera. Per tal d'apuntar-s'hi cal enviar un correu a: info@espaiermengol.cat

L'activitat és gratuïta i forma part del programa d'oci nocturn d'estiu Insomni 2020, organitzat per l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i l'Espai Ermengol, amb la col·laboració de Turisme Seu.

Concert de Kike Pérez Quartet

Encara en l'àmbit cultural urgellenc, aquest divendres a les onze de la nit tindrà lloc una  Jam Session de Jazz a la Terrasseta del Parc del Segre, a càrrec de  Kike Pérez Quartet. El bateria urgellenc  Kike Pérez estarà acompanyat del saxofonista Suso Real, el contrabaix  Andrés López i el guitarrista Ernest Pipó. La línia musical del repertori estarà marcada per la improvisació, que combinarà les composicions més estàndards de Jazz tradicional amb tocs contemporanis. El quartet ha convidat al públic a apropar-se a un concert "inèdit, íntim i sense pretensions". Cal dir, però, que totes les entrades ja estan reservades.

El + vist

El + comentat