La Seu d'Urgell acollirà un nou 'workshop' per afavorir la contractació de desocupats

Hi participaran empreses de diversos sectors econòmics de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra

El pròxim dimarts 24 d’octubre tindrà lloc la tercera edició del 'workshop' ocupacional a la Seu d’Urgell. Hi participaran empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades.    

Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com hostaleria, recepció i 'wellness', comerç i vendes, mecànica i electrònica, informàtica, administració, comptabilitat o indústria.

Cal remarcar que es demana a les persones participants que compleixin el perfil (amb formació, experiència i/o habilitats professionals) d’aquelles professions que seleccionin en el moment de fer la inscripció. 

Com a novetat, aquest any s’han organitzat uns tallers de millora de competències en recerca de feina que es realitzaran aquest divendres 20 d’octubre, entre dos quarts de deu del matí i l’una del migdia, al CETAP.

El primer taller tindrà lloc a dos quarts de deu del matí, dedicat a la documentació necessària per treballar a Andorra; el segon, a les deu del matí, s’explicarà com elaborar un currículum vitae; a les onze, en un tercer taller s’explicarà com presentar-se en una entrevista de feina en tres minuts, i el quart taller, a les 12 del migdia, assessorarà als participants sobre el propi currículum.

La tercera edició del 'workshop' ocupacional està organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove, amb la col·laboració amb el Govern d’Andorra, SOC, Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Fons Social Europeu de la UE, BICAT, CETAP, el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, ODISSEU, Fondo Europeo Agrícola de Desarrollo Rural, Catalunya Emprèn, Reemepresa, GLOBAL Lleida, CECOT i Autoocupació.

El + vist

El + comentat