Pirineus 22/08/2020

Boí dona el tret de sortida al Festival de dansa dels Pirineus

La primera edició del certamen ha començat aquest dijous i s'allargarà fins al 31 d'agost

Ara Pirineus
1 min
Un moment de l'espectacle a Boí. / PTVB

BoíLa Vall de Boí ha donat aquest dijous el tret de sortida a la primera edició del Festival de dansa dels Pirineus. Tal com han donat a conèixer des del Patronat de Turisme de la vall, la primera actuació del certamen 'Ilda...qué necesitas?' ha tingut lloc a Boí, en un espai exterior amb l'aforament limitat "i amb un públic molt respectuós amb les normes establertes i satisfet per la qualitat de l'espectacle".

El festival s'allargarà fins al 31 d'agost i diferents pobles de la vall gaudiran d'espectacles i tallers familiars de dansa i circ amb totes les mesures de seguretat quant a aforaments i distàncies entre els participants. El programa del festival presenta diferents modalitats de dansa i la combinació d'aquesta amb espectacles de circ, "essent un punt de trobada entre l'art del moviment, el paisatge rural, el patrimoni històric amb el conjunt romànic Patrimoni Mundial com a marc incomparable i la natura que envolta la Vall de Boí".

Des del Patronat també han indicat que aquest any l'Ajuntament de la Vall de Boí, "fent un acte de responsabilitat envers la població i tots els visitants davant la situació que estem vivint, ha ajornat al 2021 la celebració del cicle de concerts 'Dijous a la Fresca', que s'havia de celebrar durant tots els dijous fins a finals d'agost als diferents pobles de la vall".

stats