La Seu celebra el primer acte cultural presencial després de tres mesos de confinament

Un centenar de persones s'han aplegat a la Terrasseta del Ràfting Parc per assistir al concert infantil dels Encara farem salat

La Seu d'Urgell ha acollit aquest dissabte a la tarda el primer acte cultural presencial després de tres mesos sense poder-ne fer cap a causa del confinament. L'acte, que duia per títol "La gran festa", ha consistit en un concert infantil a càrrec del grup Encara farem salat, que ha tingut lloc a la Terrasseta del Ràfting Parc.

Inicialment s'havia de fer al camp de futbol 7 o a la pista polivalent i acollir a prop de 250 persones, però en vista que les persones que havien demanat assistir-hi es va tancar en 120, des de l'Ajuntament van optar per traslladar-lo a aquest espai a l'aire lliure. I és que, tot i que l'entrada ha estat gratuïta, calia que les famílies s'hi inscrivissin abans, per tal de poder controlar l'aforament.

El concert s'ha fet seguint les mesures obligatòries de seguretat sanitària i distanciament social. Així, les cadires s'han col·locat de manera que cada unitat familiar pogués estar separada uns dos metres de la resta d'assistents. L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, s'ha mostrat "content del resultat i del lloc on s'ha celebrat". El concert ha combinat música en directe amb cançons de creació pròpia del grup i la interpretació de versions.

El + vist

El + comentat