La Seu d'Urgell comença la recerca de voluntaris pels Jocs Special Olympics 2018

La capital alturgellenca organitzarà l'esdeveniment conjuntament amb Andorra la Vella, entre el 4 i el 7 d'octubre

Coincidint amb Sant Jordi, la Seu d'Urgell posarà en marxa, aquest dilluns, 23 d'abril, la campanya de captació de voluntaris pels propers Jocs Special Olympics, que es celebraran entre la capital de l'Alt Urgell i Andorra la Vella del 4 al 7 d'octubre d'enguany. El Servei d'Esports muntarà un estand informatiu al passeig Joan Brudieu de la ciutat, perquè aquells que vulguin col·laborar en l'organització dels jocs com a voluntaris es puguin començar a inscriure. A partir de l'endemà, els interessats ho podran fer a través del web de l'ajuntament o personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a les instal·lacions de la zona esportiva, a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU) i al Taller Claror.  

Poden ser voluntaris totes les persones més grans de 16 anys i que vulguin ajudar a l'organització dels jocs amb tasques com el programa de lleure, secretaria, informació, informàtica, fotografia, primers auxilis, control d'accessos, megafonia, xofers i d'altres. Els interessats o interessades hauran d'omplir una fitxa d'inscripció on se'ls hi demanarà els idiomes que coneix, els esports preferits per realitzar tasques de voluntariat, els dies i horaris disponibles per fer de voluntari i algunes informacions personals més.

El període per inscriure's com a voluntari/a dels Jocs Special Olympics 2018 s'allargarà fins el 31 de juliol. A Andorra, la crida de voluntaris s'engegarà el proper 2 de maig.   

El + vist

El + comentat