Pirineus 24/12/2020

Erta i Barbens aniran en llocs destacats de la llista del PDECat a la circumscripció de Lleida

El regidor de Puigcerdà, Àlex Rubio, anirà de 4 per Girona

Ara Pirineus
2 min
Maria José Erta. / AJUNTAMENT DE VILALLER

LleidaL'alcaldessa de Vilaller i presidenta del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Maria José Erta, i l'alcaldessa de Bassella, a l'Alt Urgell, Cristina Barbens, aniran en llocs destacats de la llista del PDECat de cara a les eleccions al Parlament del 14-F per la circumscripció de Lleida. Erta, concretament, serà la número 4 i Barbens, la número 6. La resta de candidats de l'Alt Pirineu seran l'alcalde de Sarroca de Bellera (Pallars Jussà), Josep Ramon Lloret, que anirà de 12; l'alcalde de Prullans (Cerdanya), Albert Maurell, que serà el número 14; l'alcalde de Rialp (Pallars Sobirà), Gerard Sabarich, que serà el segon suplent i l'exalcalde i actual regidor de Llavorsí (Pallars Sobirà), Joan Ordi, que serà el vuitè suplent. D'altra banda, el regidor de Puigcerdà, Àlex Rubio, anirà de número 4 per la circumscripció de Girona.

Recordem que la llista l'encapçalarà l'alcalde de Mollerussa i actual diputat, Marc Solsona, que anirà seguit de Joan Carrera i Montse Macià, de 2 i 3, respectivament. Des de la formació han indicat a través d'un comunicat que "la força del món municipal serà essencial en la llista per Lleida del Partit Demòcrata de Catalunya de cara a les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer".

En aquest sentit, assenyalen que la llista, que ha estat aprovada pel Consell Nacional del partit amb un 93% de vots favorables, inclou setze alcaldes i alcaldesses i dos regidors. Des del PDECat han recordat que aquesta setmana "Solsona ja ha fet palès aquest pes del municipalisme en la seva presentació de la candidatura", on ha "defensat un nou estatus per a Lleida basat en el lideratge municipal".

stats