El reforç escolar de la Pobla de Segur atén setmanalment 40 infants

El servei es va reprendre a principis de juny després del confinament

Un total de 40 nens de la Pobla de Segur són atesos setmanalment pel servei de reforç escolar que l'Ajuntament va reprendre de manera presencial a principis de juny. Són infants amb edats compreses entre els sis i els catorze anys i que, de forma coordinada amb l'escola, l'institut i el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, s'ha considerat que necessiten aquest reforç durant l'estiu.

Des de l'Ajuntament poblatà han indicat que s'ha donat suport a tasques de reforç de continguts escolars però també s'han fet activitats lúdiques i manualitats. Dels 40 infants atesos, 33 són alumnes de primària i set són alumnes del primer cicle d'ESO de l'institut.

El servei de reforç escolar es va haver d'aturar a mitjans de març pel confinament i es va reprendre a finals d'abril amb sessions per videoconferència. A principis de juny es va poder començar el reforç presencial, primer atenent de manera individual o per unitats familiars i, des de fa un mes, amb grups de màxim cinc nens per cursos escolars. Des del primer dia s'han pres totes les mesures necessàries adaptant als horaris i necessitats actuals pel covid-19.

El servei és finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris, l'organitza l'Ajuntament de la Pobla de Segur i hi col·laboren el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, l'Escola els Raiers i l'Institut de la Pobla de Segur.

El + vist

El + comentat