Els autònoms i empreses de la Seu afectats pel covid-19 tenen uns dies més per demanar ajudes

Les sol·licituds es podran presentar fins al 10 d'agost de forma telemàtica

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha obert un període extraordinari de presentació de dues sol·licituds per a obtenir una subvenció per a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària del covid-19. Les sol·licituds es podran presentar fins al 10 d'agost a través del web de l'Ajuntament. Els ajuts estan adreçats, en el primer cas, a empreses i autònoms que han hagut de cessar l'activitat d'acord amb el Reial Decret 463/2020 de 14 de març a conseqüència del covid-19 i, en el segon, a aquells que no hagin cessat l'activitat però hagin vist reduïts els seus ingressos en un 70% o més.

Recordem que el ple ordinari de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell del mes de juny va aprovar una subvenció extraordinària de 300.000 euros orientats a ajudar a comerços, empreses i autònoms de la ciutat a fer front els efectes econòmics de la crisi sanitària.

Durant el període ordinari, fins a 170 empreses o autònoms de la ciutat van presentar la sol·licitud per a obtenir una subvenció per cessament d'activitat i 21 ho van fer per reducció d'ingressos. La convocatòria extraordinària pretén donar l'oportunitat d'obtenir un ajut a aquelles empreses que no van presentar la sol·licitud a temps durant el període ordinari.