Pirineus 03/07/2020

La piscina de la Seu incrementa l'aforament

A partir d'aquest dilluns ja hi podran haver 250 persones de forma simultània

Ara Pirineus
2 min
La piscina de la Seu amb les marques delimitadores a les platges. / AJUNTAMENT DE LA SEU

La Seu d'UrgellLa piscina municipal de la Seu d'Urgell ampliarà a partir d'aquest dilluns 6 de juliol el seu aforament al 75%. D'aquesta manera, podran gaudir d'aquest equipament aquàtic de forma simultània més persones que aquesta primera setmana de funcionament. Concretament, podrà haver-hi un total de 250 persones a la vegada, en lloc de les 160 permeses fins ara. Tot plegat forma part de les mesures adoptades per prevenir els contagis de Covid-19.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, ha explicat que "ens adaptem a les mesures recomanades per la Generalitat de Catalunya en aquesta represa de la nova normalitat per tal de poder garantir el gaudi d'aquest equipament al màxim de gent possible". Guàrdia ha subratllat que "igualment, fem una crida a l'ús responsable de les instal·lacions i al manteniment de les mesures sanitàries recomanades per evitar possibles contagis".

Amb la nova normalitat, els i les banyistes han d'accedir a la instal·lació aquàtica obligatòriament amb mascareta i l'han de dur mentre es moguin per l'equipament. Tant a l'entrada com a la sortida de la piscina hi ha a disposició de tots els usuaris gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans. A més, cal respectar els circuits establerts per tal d'evitar encreuaments. L'Ajuntament també ha recordat que es poden establir controls de temperatura corporal a l'entrada de la piscina.

Per complir amb les mesures de distanciament recomanades per les autoritats sanitàries, s'han delimitat diferents zones a les platges de la piscina amb senyals indicatius de l'aforament màxim de cada espai. El personal de la piscina vetlla per tal que no se superi l'aforament màxim de cadascuna d'aquestes zones. També a conseqüència del control estricte de l'aforament, els i les banyistes que surtin de la piscina no poden entrar-hi de nou durant el mateix dia.

Els vestidors de la piscina es poden fer servir, però amb un aforament limitat. En aquest sentit, estan senyalitzades les zones d'ús per assegurar que en tot moment es mantingui la distància de seguretat. Tot i això, no es poden fer servir les dutxes dels vestidors. Des del consistori també han remarcat que s'han extremat les mesures d'higiene i desinfecció dels elements d'ús comú de tota la instal·lació. La piscina romandrà oberta de manera ininterrompuda fins al dilluns 31 d'agost. L'horari d'obertura és de deu del matí a vuit del vespre.

stats