Pirineus 25/01/2021

Jovent Republicà fa el primer acte de la campanya nacional a Tremp

El candidat pirinenc reclama el desplegament dels serveis territorials de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran

ARA PIRINEUS
2 min
Un moment de l'acte de Jovent Republicà a Tremp. / G.L.T.

TrempTot i la incertesa judicial al voltant de les eleccions al Parlament, la majoria de partits ja tenen assumit que aquestes seran el 14 de febrer i han començat la campanya electoral, també a l'Alt Pirineu i Aran. Justament, Jovent Republicà, les joventuts d'Esquerra Republicana, han triat Tremp per començar la campanya, i ho han fet aquest diumenge al migdia amb un acte públic al passeig Doctor Pearson. Ha comptat amb la presència del cap de llista pirinenc de Jovent Republicà a la candidatura que Esquerra presenta a la circumscripció de Lleida, el pallarès Roger Palacín, així com el cap de llista de Jovent Republicà al Parlament, Pau Morales, la diputada de Jovent Republicà al Congrés dels Diputats, Marta Rosique, i l'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, que ha obert l'acte.

Un moment de l'acte de Jovent Republicà a Tremp. / G.L.T.

En clau pirinenca, Palacín ha reclamat la necessitat que la Generalitat desplegui tots els serveis territorials a l'Alt Pirineu i Aran i que aposti per la vegueria. En aquest sentit, ha assenyalat que "el Jovent Republicà defensem la diversitat territorial com una fortalesa i no com una feblesa". Per la seva banda, Morales ha apostat per dur a terme polítiques que permetin falcar els joves al territori. "Tenim oportunitats, amb una economia que ha de ser cada cop més digital i unes connexions que han de ser cada com més en xarxa i menys radials des de Barcelona", ha indicat.

Una estona abans d'aquest acte, Esquerra ha presentat de forma telemàtica els candidats pirinencs que aniran a les llistes de les circumscripcions de Lleida i Girona. Tal com ja s'havia anunciat, el primer pirinenc a la llista de Lleida serà el pallarès Antoni Flores. A banda del també pallarès Roger Palacín, en representació del Jovent Republicà, la resta de candidats del territori seran Jordi Peiró (Alta Ribagorça), Maleni Barbero (Pallars Sobirà), Elisa Farré (Alt Urgell), Montse López (Cerdanya), Hug de la Rosa (Aran) i Anna Ollé (candidata suplent del Pallars Jussà).

stats