Pirineus 09/02/2021

Salut administrarà la vacuna d'AstraZeneca en quatre centres de l'Alt Pirineu i Aran

Estaran ubicats a Vielha, Tremp, la Seu d'Urgell i Puigcerdà i donaran cobertura a col·lectius essencials

ARA PIRINEUS / ACN
1 min
Vacunes d'AstraZeneca. / ACN

La Seu d'UrgellEl Departament de Salut administrarà la vacuna d'AstraZeneca contra la covid-19 en quatre centres de vacunació de la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. Els punts de vacunació s'ubicaran a Vielha, la Seu d'Urgell, Puigcerdà i al CAP de Tremp. Salut ha informat que el vaccí d'AstraZeneca es començarà a administrar aquest dimarts a la tarda en aquests punts a col·lectius essencials com són professionals de les farmàcies i fisioterapeutes, i també a auxiliars sanitaris que encara no s'havien vacunat. Dimarts també començaran les vacunacions a funcionaris de la presó i, durant aquesta setmana, a cossos de seguretat i d'emergències.

En el cas dels Mossos, les vacunes d'AstraZeneca s'administraran a la comissaria de la Seu d'Urgell, segons ha pogut saber l'ACN, i els agents del cos de la regió policial del Pirineu Occidental s'hi hauran de desplaçar en els pròxims dies per rebre-les.

Salut ha rebut aquest dilluns les primeres 31.780 dosis del vaccí d'AstraZeneca, que es preveuen començaran a administrar dimarts a la tarda, una vegada s'hagin validat. Aquestes dosis van destinades a professionals de les farmàcies -col·legiats i auxiliars- i fisioterapeutes, i també es començaran a vacunar aquesta setmana funcionaris de presons i cossos de seguretat i d'emergències.

stats