ARA DIUEN QUE...

Set 'podemites' a la compareixença de Terrés

Fins i tot la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, hi va assistir com a 'observadora'

Tot i que només dos dels membres de Podem formen part de la comissió d'assumptes institucionals del Parlament, a la compareixença de Francisco Fernández Terrés hi assistiren set diputats de la formació (cinc d'ells com a públic), inclosos Laura Camargo, Alberto Jarabo i la mateixa presidenta de la Cambra, Xelo Huertas. 

 

El PSIB i Podem s'ataquen sense dissimular-ho a les xarxes socials. Les negociacions amb els docents per evitar la vaga d'Educació o la política de nomenaments són alguns dels assumptes que enfronten ambdues formacions.

 

El procés de primàries a MÉS ja està obert. Les votacions tendran lloc el 31 d'octubre, però el termini d'inscripció per a aquells que vulguin votar finalitza el pròxim dia 5. Els interessats a participar-hi han d'omplir un formulari.

 

L'exresponsable del Consorci de la Platja de Palma, Álvaro Gijón (PP), interpreta de la mateixa manera que l'actual equip de govern de Cort les ampliacions d'hotels que s'investiguen en aquest nucli perquè superarien el permès per la llei. ( http://www.arabalears.cat/premium/Cort-investiga-ampliacions-Platja-Palma_0_1439856252.html) Gijón entén que el decret de mesures urgents per a la Platja de Palma que permetia als hotels aixecar més plantes era només transitori fins que s'aprovàs el PRI, i que en cap cas es poden sumar els increments edificatoris. "Això, sempre que sigui així com diuen", afegeix el popular sobre els actuals governants.