Podem no cedirà el número 1 a les generals en cas de confluència

Aquest dissabte la formació decidirà en assemblea si intenta la confluència amb MÉS, amb qui Jarabo admet que hi ha una "distància major" que abans de les autonòmiques

Podem Balears no es planteja cedir el cap de llista de la candidatura que presentarà a les eleccions generals per al Congrés i el Senat, en el cas de confluir amb MÉS o altres formacions, la qual cosa es decidirà en assemblea aquest dissabte.

El secretari general de Podem Balears, Alberto Jarabo; la secretària d'Organització, Laura Camargo; i el coordinador per a les eleccions generals, Alejandro López, han donat a conèixer en una roda de premsa un avançament del programa de la formació per als propers comicis. Han assenyalat que els candidats de Podem Balears per al Congrés i el Senat ja van ser triats en les primàries de juliol, com a part d'un llistat que encapçalen la secretària general a Menorca, Mae de la Concha, i María Rosa Abellot.

Jarabo ha detallat que Podem "no es planteja" cedir el número 1 de la llista en el cas de confluència amb altres formacions, com MÉS, amb la qual, ha reconegut, existeix "una distància major" de la que hi havia abans de les autonòmics. "És un dels motius que dificultarà que les bases puguin donar suport a aquesta confluència", ha admès Jarabo.

Més continguts de