La nova direcció de Podem Illes Balears es reuneix per primer pic

El consell ciutadà presidit per Jarabo ha de començar a definir l'estructura, perfilar el programa i preparar les primàries

El consell ciutadà autonòmica de Podem a les Illes Balears, proclamat dissabte passat, s'ha reunit aquest dimarts al vespre per primer pic a un local de la plaça Fleming de Palma. Aquest òrgan, que funcionarà com a la direcció executiva de la formació i està presidit pel seu secretari general, Alberto Jarabo, ha de de començar a definir l'estructura interna amb la qual funcionarà a partir d'ara la formació.

Al mateix temps, la direcció de Podem ha de perfilar el programa electoral amb el qual es presentarà a les eleccions autonòmiques. Sobre això es partirà dels documents programàtics que ja havia elaborat la candidatura Podem per les Illes, que encapçalava Jarabo.

Finalment, el consell ciutadà també ha de preparar les primàries obertes que celebraran per configurar les seves llistes, un procés que començarà a partir del mes de març, així com l'estratègia a seguir en els comicis municipals, on la formació no es presenta sota la seva marca.