12 D'OCTUBRE
Política 15/10/2013

Ciutadans denuncia que antifeixistes van agredir un simpatitzant seu el 12-O

Jordi Cañas considera que existeix un clima de violència política que va en augment a Catalunya

O.gelis
1 min

BarcelonaEl portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha denunciat aquest dimarts en roda de premsa al Parlament l'agressió d'un ciutadà que es dirigia a la concentració de plaça Catalunya el passat 12 d'octubre. Segons ha explicat Cañas, el ciutadà circulava en moto amb una samarreta amb el lema 'orgullós de ser espanyol' quan un grup que ha identificat com a “antifeixistes” el va increpar, li van llançar diversos objectes i li van arrencar la samarreta. Agents dels Mossos que anaven de paisà van veure l'agressió i van socórrer la víctima, resguardant-la en un bar pròxim. La víctima, un home de 36 anys, va ser ingressada a un hospital i més tard va denunciar els fets.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Jordi Cañas ha emmarcat aquest succés en el que considera “un clima de violència política que va en augment a Catalunya” i ha fet una llista d'agressions que assegura que han patit altres simpatitzants de C's en els darrers mesos, així com atacs amb pintades a les seus del partit. El portaveu de Ciutadans ha volgut remarcar que l'únic acte de violència que va haver-hi el passat dissabte a Barcelona fos de la “concentració separatista que va haver-hi en contra” dels que defensaven la unitat d'Espanya de forma pacífica.

Des de Ciutadans s'ha criticat el poc ressò de la notícia als mitjans de comunicació de Catalunya i s'ha demanat a la conselleria d'Interior que hi hagi identificacions i detencions dels agressors.

stats