Política 22/05/2015

Cospedal presumeix de presentar el programa electoral l'últim dia de campanya

Argumenta que s'ha estimat més anar desgranant les propostes i penjar el document final a la web aquest divendres

Europa Press
2 min
La candidata del PP a Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal. EFE

MadridLa candidata del Partit Popular a la presidència de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, ha explicat aquest divendres que ha decidit presentar el seu programa electoral avui, últim dia de la campanya electoral, perquè aquesta "és l'estructura de campanya que tenia el PP de Castella-la Mnacha i així ho ha fet".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a TVE, que recull Europa Press, ha precisat que ha optat per "anar realitzant propostes personalment i dia rere dia per posar més èmfasi" en tot allò que s'anava presentant i fer-ho "en els fòrums més adequats".

"Així ho hem fet i crec que ho hem fet bé, perquè les propostes han tingut gran receptivitat a diferència d'altres campanyes electorals", ha dit Cospedal, que ha indicat que el seu programa està penjat a la web del Partit Popular de Castella-la Manxa des de les 00.00 hores d'aquest divendres i que tothom qui vulgui pot accedir-hi.

Preguntada sobre si segueix percebent "ràbia" en els castellanomanxecs, igual que quan va arribar a la presidència del govern autonòmic i va adoptar les seves primeres mesures, ha dit que aquest sentiment "ja no està" instal·lat entre la gent de la regió ja que "la situació ha canviat molt ", encara que ha admès que els dos primers anys del seu govern van ser "molt durs".

"No dic que no hi hagi gent enfadad, també que hi hagi molta gent amb una situació molt complicada i que ho està passant molt malament, per la qual vull seguir treballant com a presidenta", ha dit l'aspirant popular, que ha assegurat que entre els castellanomanxecs n'hi ha molts d'altres que creuen que les mesures adoptades pel seu executiu "donant fruits".

Cospedal, preguntada sobre si la campanya electoral es viu amb més intensitat sent secretària general del PP i aspirant a la presidència de Castella-la Manxa, ha respost que sí, assegurant a continuació que en la seva doble qualitat "està més pendent de com està la campanya de tots els llocs".

stats