Política 05/08/2015

Alejandro Fernández i Marisa Xandri obriran la llista del PP a Tarragona i Lleida

Els nous caps de llista acompanyaran el candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, i el cap de llista a Girona, Enric Millo

Efe
1 min
Alejandro Fernández, líder del PP de Tarragona, que va obtenir set regidors.

BarcelonaEl president del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández, i la fins ara diputada al Parlament Marisa Xandri encapçalaran la llista del PP a les eleccions catalanes del 27 de setembre per Tarragona i Lleida respectivament, en substitució de Rafael Luna i Dolors López, que van ser els candidats per aquestes províncies el 2012.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat el PP en un comunicat, Fernández, que és diputat al Congrés, i Xandri completaran el quartet de candidats provincials i acompanyaran el candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, i el cap de llista a Girona, Enric Millo.

Alejandro Fernández és llicenciat en ciències polítiques i de l'administració i màster en comunicació política a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El nou cap de llista va exercir la carrera política a l'Ajuntament de Tarragona i és diputat al Congrés des del 2011. Marisa Xandri, llicenciada en ciències de la informació per la Universitat de Navarra, ha exercit com a periodista i ha estat diputada al Parlament en les últimes dues legislatures, sempre de la mà d'Alícia Sánchez-Camacho i de Dolors López, a qui substitueix com a cap de llista a Lleida.

Amb aquests nomenaments, el PP renovarà tres dels seus quatre caps de cartell en aquestes eleccions, començant pel seu candidat a la presidència de la Generalitat, l'exalcalde de Badalona Xavier García Albiol, que substitueix la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho.

stats