CONSEQÜÈNCIES DEL 9-N
Política 03/07/2015

El TSJC cita a declarar tres testimonis en la causa contra Mas, Ortega i Rigau pel 9-N

Dos inspectors i una delegada territorial de Barcelona i comarques de la conselleria d'Ensenyament estan cridats el 13 de juliol

Europa Press
1 min
Institut La Salle de Gràcia ALBERT GEA / REUTERS

BarcelonaLa sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat dos inspectors i una delegada territorial de Barcelona i comarques de la conselleria d'Ensenyament de la Generalitat perquè declarin com a testimonis per la causa contra el president del Govern, Artur Mas, la ja exvicepresidenta Joana Ortega i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, pel procés participatiu del 9-N sobre la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els testimonis estan citats en principi el dilluns 13 de juliol des de les 16 hores, a falta que les parts confirmin que podran assistir a aquestes declaracions, que la Fiscalia ha demanat juntament amb una sèrie de diligències com la petició d'informació a la Generalitat sobre locals, despeses i gestió del 9-N, segons ha informat aquest divendres el TSJC.

La Generalitat ja ha assegurat que facilitarà al TSJC la informació reclamada. A més, el tribunal va sol·licitar a la Delegació del govern espanyol a Catalunya tota la documentació que posseeixi que estigui relacionada amb la convocatòria, preparació i escrutini de la consulta.

stats