L'Audiència de Madrid ordena jutjar Aguirre pel seu incident amb els agents de mobilitat

El tribunal estima el recurs de la Fiscalia

L'Audiència Provincial de Madrid ha ordenat que l 'incident de trànsit de la presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de Madrid, Esperanza Aguirre, es tramiti com a judici de faltes, i per tant sigui jutjada per aquest afer. Així consta a la interlocutòria, a la qual ha tingut accés Europa Press, en què s'acorda revocar l'arxivament de la causa i sol·licitar al jutge Carlos Valle que en el seu lloc se celebri un judici de faltes. Així, el tribunal estima el recurs de la Fiscalia.

La candidata popular es va veure implicada en un estrany accident de circulació a Madrid. Va envestir amb el seu cotxe la moto d'un agent de mobilitat –funcionaris supeditats a la Policia Municipal i dedicats a regular el trànsit però que no són policies– en arrencar quan se la denunciava per una infracció de trànsit, segons va informar en el seu moment la UGT. Va fugir i va continuar conduint fins i tot quan una patrulla de la Policia Municipal li va demanar que s'aturés. 

L'incident va generar una enorme polèmica: #Aguirrealafuga ha estat 'trending topic' a Espanya i el quart a nivell mundial. A més, el blog d'Aguirre va rebre un nombre rècord de visites. L'expresidenta també es va defensar al seu compte de Twitter: "Aquesta tarda he aparcat de forma indeguda en el carril bus. No he atropellat ningú i no he fugit", va piular.

 

Més continguts de