Política 14/10/2014

Esperanza Aguirre acusa Podem de reclamar-li 100.000 euros que ella no vol pagar

La presidenta del PP de Madrid i l'europarlamentari Pablo Iglesias estan citats a un acte de conciliació

Efe
1 min

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat aquest dimarts que Podem no busca un acord a l'acte de conciliació que avui celebren arran d'una querella interposada contra ella, sinó el pagament de 100.000 euros per diverses acusacions que ella va fer a la formació d'Iglesias. Segons ha dit, no està disposada a pagar-los.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta del PP de Madrid i el líder de Podem, Pablo Iglesias, estan convocats a un acte de conciliació als jutjats socials arran d'unes declaracions d'Aguirre en què acusava l'europarlamentari de donar suport a ETA i al castrisme. Si la conciliació acaba sense acord, pot acabar en un judici.

A l'arribada al jutjat, Aguirre s'ha queixat que Iglesias no compareixerà i ha mostrat còpies en grans dimensions de les notícies de diversos diaris sobre les quals es basaven les seves afirmacions.

A més, ha indicat que, si Podem demana 100.000 euros, ella en reclamarà 500.000 per haver-la presumptament acusat de "corrupta" i destinar aquests diners als religioses que estan lluitant contra l'Ebola a l'Àfrica.

stats