Política 29/04/2012

Aguirre: "És el moment d'estar orgullosos de la bandera d'Espanya sense complexos"

La presidenta de la Comunitat de Madrid fa una apel·lació al patriotisme espanyol per sortir de la crisi

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha estat reelegida aquest cap de setmana com a líder del PP madrileny. En el discurs de clausura del congrés de la formació, ha fet un al·legat nacionalista espanyol com a via, diu, per accelerar la sortida de la crisi. Aguirre ha rebut una prolongada ovació quan ha dit: "És el moment d'estar orgullosos de la bandera d'Espanya sense complexos. Ja està bé d'avergonyir-nos dels símbols que ens uneixen a tots i que, a més, són la garantia de la nostra llibertat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Aguirre, els socialistes volen guanyar "amb la bronca al carrer" el que van perdre a les urnes. Davant d'aquesta presumpta imatge "a la grega", que ha identificat amb el "desordre" i les reivindicacions socials, ha dit: "La imatge que hem de projectar és la de tots units sota la bandera que uneix tots els espanyols".

La presidenta madrilenya, sempre crítica amb Mariano Rajoy, ha optat avui per tancar files amb el president del govern espanyol, de qui ha dit que actua amb un "profund patriotisme". Ara bé, ha instat –un cop més– a "afrontar totes les batalles" per demostrar que l'esquerra no té "la superioritat moral" respecte a la dreta liberal.

stats