Crisi al PP

L'entorn d'Esperanza Aguirre, indignat amb Rajoy per deixar marxar Cascos

El número dos de la presidenta madrilenya, Ignacio González, creu que la marxa de l'exvicepresident espanyol "no s'hauria d'haver produït mai"


El vicepresident de la Comunitat de Madrid , Ignacio González , ha afirmat avui que la baixa de Francisco Álvarez - Cascos del PP " no s'hauria d'haver produït mai " , ja que es tracta d'una decisió " dolenta per a Astúries , per a Espanya i per al Partit Popular " . I és que l'entorn d'Esperanza Aguirre, el considerat sector aznarista del partit, havia apostat perquè Cascos fos el candidat a Astúries en contra del criteri final de Rajoy.

González ha afegit que l'ex vicepresident del govern espanyol
" és sens dubte un dels grans referents del PP i ha dedicat 34 anys de la seva vida a construir el principal partit d'aquest país " .

" És una pèrdua molt important , com ha dit el president del districte madrileny de Chamberí –on militava fins ara Álvarez Cascos –, i malauradament no hauria d' haver-se produït mai " , ha conclòs l'home de màxima confiança d'Aguirre.

González s'ha referit així a les declaracions fetes el cap de setmana pel president de l'esmentat districte , Luis Asúa , que va confirmar que convocarà el proper dia 12 el comitè executiu del partit " per donar suport públicament " a Cascos .

Més continguts de