Política 24/10/2014

ANC i Òmnium celebren la "unitat" d'acció de partits i entitats pel nou 9-N

Confirmen que hi haurà una segona acció de mobilització per denunciar el govern espanyol, tal i com ha avançat l'ARA

S. González / M.colomer
1 min

BarcelonaLa unitat d'acció de partits sobiranistes i entitats per incentivar la mobilització pel 9-N és ja un fet. Així ho han considerat les presidenta de l'ANC, Carme Forcadell; i la d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, un cop acabada la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estem contents perquè s'ha exhibit unitat i voluntat de treballar conjuntament perquè el 9-N sigui un èxit", ha assegurat Forcadell, qui ha subratllat la importància de demostrar davant dels ciutadans que partits i entitats treballen "junts" i en un "clima ideal" per aconseguir una gran mobilització. "Ens hem compromès a aconseguir una altíssima participació, que és el que el govern espanyol no volia pel 9-N", ha afegit Casals.

Les representants de les dues entitats han assegurat que, a més de l'opció de participar responent a la pregunta encadenada sobre la independència de Catalunya hi haurà, tal i com ha avançat l'ARA, una segona acció per denunciar davant les instàncies judicials europees que el govern espanyol no permet els catalans votar en una consulta homologable.

stats