Política 22/08/2013

Crida de l'ANC a omplir els trams buits de la Via Catalana a les Terres de l'Ebre

Llancen un vídeo promocional en què Carme Forcadell remarca la importància de demostrar el compromís amb les Terres de l’Ebre

Ara
1 min

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } Les assemblees territorials de l'ANC a les Terres de l'Ebre han fet un vídeo per animar tot el país perquè l'Onze de Setembre es desplacin i s’inscriguin als trams de la 'Via Catalana' que encara no estan plens.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el vídeo promocional hi apareixen ebrencs com el membre històric d’Unió de Pagesos, Pep Suñé, la membre de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, Matilde Font, i l’escriptor Andreu Carranza, entre d'altres. Finalment, la presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, fa una crida a omplir la Via Catalana al seu pas per les Terres de l'Ebre.

"L’Onze de Setembre hem de continuar demostrant al món que volem ser el proper estat d’Europa. Per això us necessitem a tots, us esperem. L’Onze de Setembre hem d’omplir els 400 quilòmetres de la Via Catalana", diu Forcadell, que remarca la importància de demostrar el compromís del país amb les Terres de l’Ebre.

stats