Política 09/06/2013

Forcadell consolida el seu lideratge al capdavant de l'ANC

Els resultats provisionals de les eleccions al secretariat nacional donen una àmplia victòria a l'actual presidenta de l'assemblea. Dirigents independentistes històrics com Carles Castellanos queden fora de la llista dels 25 representants oficials

Ara
1 min
Carme Forcadell / ACN

BarcelonaCarme Forcadell ha sigut la candidata que ha rebut més suports en les eleccions celebrades dissabte al secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, segons els resultats provisionals. D'acord amb la llista que l'assemblea ha publicat al seu web, Forcadell ha obtingut 2.848 vots. El filòleg Jaume Marfany ha sigut el segon més votat, amb 1.963. Destaca la irrupció de Pep Riera, dirigent d'Unió de Pagesos, com a tercer més votat, amb 1.908 vots.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En canvi, dirigents independentistes històrics com Carles Castellanos han quedar fora de la llista de 25 representants nacionals. Els resultats definitius no es publicaran fins al dimecres 12 de juny, i el dissabte 15 es farà la primera reunió del nou secretariat que haurà d'escollir la nova presidència.

stats