Política 19/09/2014

Centenars de persones reivindiquen el 9-N a les portes del Parlament

"Farem el que podrem", ha promès Mas als manifestants abans de l'inici del ple per aprovar la llei de consultes

Sara González
1 min
Representants de l'ANC s'apleguen a les portes del Parlament / PERE VIRGILI

BarcelonaCentenars de persones lluint senyeres i estelades han respost a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana i s'han concentrat davant del Parlament per reivindicar la consulta del 9-N i donar suport a l'aprovació de la llei de consultes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els manifestants no deixen de cridar consignes a favor de la consulta i de la independència. Al seu costat, de forma discreta, hi ha una desena de membres de la plataforma d'Espanya i Catalans exhibint tres banderes espanyoles. El ple del Parlament debat aquesta tarda l'eina legal que ha de fer possible la convocatòria de la consulta del 9-N.

Diferents dirigents s'han apropat als manifestants just abans d'entrar al Parlament. El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha adreçat a la gent abans de l'inici del ple. El públic cridava "votarem, votarem" i el president de la Generalitat, amb la mà sobre el cor, els ha dit: "Farem el que podrem". Els manifestants han aplaudit als dirigents sobiranistes, mentre que han escridassat la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i han acusat el del PSC, Miquel Iceta, de ser un "botifler".

stats