Política 25/03/2012

Arenas i Griñán ja estan concentrats per seguir els resultats electorals

El candidat socialista a la Junta d'Andalusia assegura que està tranquil i que ha fet una migdiada de dues hores i mitja

Joan Rusiñol
1 min

SevillaEl candidat socialista a la presidència de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, ha arribat poc abans de les 8 a la seu electoral del PSOE, l'hotel Barceló Renacimiento, a tocar del Guadalquivir. El president andalús ha assegurat que està "tranquil" i que ha aprofitat la tarda per dormir dues hores i mitja. Des d'aquí seguirà la nit electoral, amb unes enquestes adverses que pronostiquen per primera vegada la victòria del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat del PP, Javier Arenas, també ha arribat ja a la seu del partit a Sevilla, al carrer San Fernando. Està reunit amb la seva cúpula, encapçalada pel número dos dels populars andalusos Antonio Sanz. Estarà acompanyat també per ministres com Cristóbal Montoro.

A la seu d'IU, el candidat Diego Valderas s'ha mostrat també confiat en els resultats de la coalició d'esquerres. Ha dit que espera que els vents electorals li siguin favorables.

stats