Política 25/03/2012

Griñán: "Aposto per un govern estable"

Els socialistes esclaten en eufòria a la seva seu electoral. El president andalús diu que el PSOE "creix en els moments difícils"

Joan Rusiñol
1 min
José Antonio Griñán, cap de llista del PSOE en les eleccions andaluses, després de conèixer els resultats / EFE

SevillaEl president de la Junta d'Andalusia, el socialista José Antonio Griñán, ha dit aquesta nit que sent "gratitud" perquè els ciutadans han tornat a donar "un gran suport" al PSOE "en uns circumstàncies econòmiques i socials molt difícils". Griñán ha dit que han recuperat part de la "confiança perduda el 20-N". Ha recordat que "cap força té majoria per governar" i que ell buscarà "un govern estable". Per això ha promès "diàleg" amb IU i el PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Aquest partit creix ens els moments difícils " ha afirmat. "No era optimista sinó que li hem tornat a donar la volta a les enquestes".

"Hi ha una majoria de votants que no voten la dreta i volen un camí que defensi el model social i la igualtat d'oportunitats", ha assegurat. Ha felicitat la resta de formacions, especialment als populars que han guanyat, i ha felicitat tota la militància del seu partit per la feina feta.

stats