Política 18/07/2015

Gabilondo valora la "serenitat i normalitat" de la reunió del Rei amb Artur Mas

El portaveu socialista a l'Assemblea de Madrid espera una "solució política" i assegura que no li agrada que es "judicialitzi" la qüestió catalana

Efe
1 min
Ángel Gabilondo abans de començar la roda de premsa. EFE

MadridEl portaveu socialista a l'Assemblea de Madrid, Ángel Gabilondo, ha considerat aquest dissabte que el Rei ha donat un caràcter de "serenitat, normalitat i responsabilitat" a la reunió que va mantenir ahir amb el president de Catalunya, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Em sembla molt normal que el cap de l'Estat es reuneixi amb el president d'una comunitat i necessari en una conjuntura pròxima a les eleccions autonòmiques a Catalunya", ha indicat en ser preguntat en roda de premsa per aquesta qüestió.

Aquesta normalitat institucional i serenitat són "necessàries" en un moment de debat "molt important" sobre l'estructura de l'Estat", ha argumentat.

També ha afegit que "la solució del problema ha de ser sempre política" i que espera que tant el president de la Generalitat com el del govern espanyol "estiguin a l'altura del desafiament" perquè no li agrada que es "judicialitzi".

Gabilondo ha participat aquest dissabte en una reunió de consellers socialistes d'Educació, responsables socialistes i de la direcció federal del PSOE per parlar de la implantació de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa.

stats