Publicitat
Publicitat

ARA CONTROL

El primer índex de l'ARA Control de compliment del programa de Govern, demà amb el diari

L'ARA us ofereix aquest diumenge la primera entrega de l'índex de compliment de les primeres 60 mesures preses per l'Executiu, cinc per departament

Seguint un mètode propi de verificació continuada de l'índex de compliment de les promeses del Govern i prenent com a referent els paràmetres adoptats per prestigiosos mitjans de comunicació dels Estats Units i Europa, a partir d'aquest diumenge -a tocar dels 100 primers dies de l'Executiu de la Generalitat- l'ARA ofereix la primera entrega de l'avaluació.

L'equip d'experts i assessors coordinat pel controller del diari, Jordi Muñoz, posa la primera nota al govern de la Generalitat que capitaneja Artur Mas en funció de l'assoliment dels primers compromisos. L'equip fiscalitzador avaluarà demà les 60 primeres mesures preses pel Govern, cinc per departament.

L'ARA anirà desgranant amb una periodicitat mensual els resultats de l'avaluació del nivell d'assoliment de les promeses adoptades per l'Executiu de Mas. Els índexs i l'anàlisi els trobareu a l'edició impresa de l'ARA i el podreu consultar també accedint a l'espai web de l'ARA Control de l'Ara.cat.

La veu del poble

Més continguts de