Política 11/07/2015

Un històric del PSC de Girona es dóna de baixa del partit

Arseni Gibert, que va ser diputat i sendador, afirma:"sóc pacient, però per la Chacón no hi passo"

Ara
1 min
Arseni Gibert, històric del PSC de Girona deixa el partit / ARA

BarcelonaArseni Gibert, històric del PSC de Girona, ha deixat el partit que dirigeix Miquel Iceta. En una missiva de l'exdiputat i exsenador, a la qual ha tingut accés l'ARA, assegura que la proclamació de Carme Chacón com a candidata del PSC a les eleccions generals és la gota que ha fet vessar el got: "Sóc pacient, però per la Chacón no hi passo, quan la veig a la tele em posa gairebé tant nerviós com la Pilar Rahola o l'Arcadi Calzada", diu. "He tingut molta paciència, he volgut creure en alguna remota possibilitat de canvi de rumb", afegeix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la carta explica que quan li pregunten si és del partit que "presenta una senyora que en realitat és del PSOE (es va presentar com a candidata a Secretària General) i defensa les tesis del PSOE per damunt de les del PSC", la seva resposta és que "no", que "no vol ser d'aquest partit".

Finalment també carrega contra l'oferta federal dels socialistes a Catalunya, titllant-la d'oferta "patètica", i acusa el PSC d'estar a mercè "del que digui Pedro Sánchez de la reforma de la Constitució".

Gibert va ser senador a les Corts espanyoles i diputat al Parlament de Catalunya. També president de l'Autoritat Catalana de la Competència i abans director general de Defensa de la Competència en el departament d'Economia i Finances de la Generalitat en l'època del govern tripartit.

stats