CONSULTA 10-A
Política 01/04/2011

Aznar titlla d'"il·legals" les consultes i afirma "que no porten enlloc"

L'expresident del govern espanyol critica els partits nacionalistes "que fan ús de la seva legitimitat constitucional" per donar suport a unes "consultes il·legals"

Acn
1 min

BarcelonaL'expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha qualificat "d'il·legals" les consultes per la independència a Catalunya i ha assegurat que són "un mal camí que no porta enlloc". Aznar ha refusat l'argument que no són vàlides jurídicament i ha fet una crida a la "lleialtat". En aquest sentit, ha criticat els partits nacionalistes "que fan ús de la seva legitimitat constitucional" per donar suport a unes "consultes il·legals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aznar ha fet aquestes declaracions a pocs dies de la celebració de la consulta a Barcelona i l'endemà que l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, anunciés que havia votat anticipadament i que ho havia fet a favor de la independència. En un acte amb el sector juvenil del PP per celebrar els 10 anys de la supressió del servei militar, Aznar s'ha referit a l'actual model d'Estat, que veu com a "residual", i ha animat els joves a recuperar la confiança en la "gran nació", en referència a l'Estat.

stats