Política 27/05/2013

Aznar: "Jo no estic contra ningú, estic amb els espanyols"

L'expresident espanyol adverteix Rajoy que no fer les reformes necessàries "té un cost inassumible"

M. Eugènia Quetglas
1 min

MadridL'expresident espanyol, José María Aznar, ha tornat enviar un missatge a Mariano Rajoy: "Jo no estic contra ningú, estic amb els espanyols. No més que ningú, però tant com el que més". Aquestes han estat les primeres paraules adreçades a l'actual president espanyol, després que dimarts passat va posar en dubte tota la línia política de Rajoy, especialment que no porti a terme les reformes que considera necessàries per actualitzar el sistema de la Transició.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte al Congrés, on presentava un volum de biografies conservadores editat per FAES i amb poques cares conegudes del PP, Aznar ha assegurat que el novembre de 2011, quan els espanyols van votar majoritàriament Rajoy (sense dir el seu nom en cap moment), ho van fer "a favor de la unitat, de la reforma i de la modernització d'Espanya". Així que "el seu mandat és inequívoc" i, per això, ha afegit, el cost de la "no-reforma" és "inassumible".

Aznar també ha llançat un missatge als nacionalistes catalans i bascos: "Espanya és una de les grans nacions de la història, i això ningú ho pot canviar ni ho pot ignorar". Cap ministre ha assistit a l'acte, i ha estat el president del Congrés, Jesús Posada, qui ha defensat la gestió de Rajoy davant d'Aznar.

stats