Política 06/09/2018

Ábalos demana que es creïn ponts amb Catalunya "sense caure en provocacions"

Assegura que no es prorrogarà cap pressupost en el qual no es reconeguin

Ara
1 min
Ábalos, durant l'esmorzar Nueva Economía

MadridEl ministre de Foment i secretari d'organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha demanat aquest dijous que es garanteixin "debats edificants" i es creïn ponts amb Catalunya "sense caure en provocacions, buscant solucions i generant espais de negociació".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un esmorzar informatiu, organitzat per Nueva Economía Fórum, Ábalos ha afirmat que l'acord fa que les solucions siguin "més sòlides" i que el PSOE se sent "fort" en aquest escenari polític. "Un escenari que, per cert, ha vingut per quedar-se", ha afirmat.

A més, ha considerat que la política del pacte ha de ser "premiada i no castigada", i ha recordat que el govern de Pedro Sánchez aposta pel "diàleg amb tots". A més, ha assegurat que estan disposats a canviar una cultura política excloent per demostrar que la pluralitat "no té per què implicar paràlisi".

Pel que fa als pressupostos, ha assegurat que no prorrogaran uns comptes en què no es reconeguin i ha avançat que la negociació "va ben encaminada", amb "optimisme", i està en fase de buscar acords.

stats