Política 16/09/2018

Ábalos reclama a Casado "exemplaritat" respecte al màster

El ministre de Foment demana a Rivera "una disculpa pública" pels dubtes sobre la tesi de Sánchez

Europa Press
1 min
Ábalos, durant l'esmorzar Nueva Economía

MadridEl ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha demanat al líder de Cs, Albert Rivera, una "disculpa pública" i que "rectifiqui" arran dels dubtes escampats sobre la tesi del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Pel que fa al president del PP, Pablo Casado –investigat judicialment pel seu màster– li ha recordat que "la porta la té oberta" i que "pot sortir perfectament i demostrar que l'exemplaritat no troba obstacle quan arriba el PP".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte de la Festa de la Rosa del PSPV a València, Ábalos ha acusat el PP i Cs de "buscar despullar les persones i entrar en el terreny personal". "Ells combaten les polítiques eliminant les persones. Sona dur però és així, i això és el que vam veure l'altre dia al Congrés i veiem una vegada i una altra quan als socialistes no se'ls critica per les seves polítiques, sinó per les nostres maneres", ha reprovat.

En aquest sentit, Ábalos ha criticat que Rivera formulés una pregunta oral a Sánchez sobre la seva tesi, tot i que no estava registrada a l'ordre del dia de la sessió, i que la presidenta del Congrés, la popular Ana Pastor, o "per ignorància o per complicitat" l'hi permetés.

stats