Política 24/05/2015

"Absoluta normalitat i cap incident remarcable": Joana Ortega en la primera compareixença del 24-M

La vicepresidenta del Govern explica que aquesta jornada electoral s'han mobilitzat més de 5.000 efectius policials a tot el país, però no preveu "cap impediment" perquè els electors puguin exercir el seu dret a vot

Ara
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en la primera compareixença del 24-M al Palau de la Generalitat / ACN

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha fet a les 10 hores la seva primera compareixença d'aquest 24-M, en què ha assegurat que l'obertura de col·legis a tot el país s'ha fet amb "absoluta normalitat i cap incident remarcable". "És la tònica amb la qual hem començat el dia i estic convençuda que serà la tònica que presidirà tota la jornada. No hi haurà cap impediment perquè els electors puguin exercir el seu dret a vot amb normalitat", ha dit la número dos de l'executiu en una roda de premsa al Palau de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ortega, que ha recordat que aquest diumenge s'escullen 9.065 regidors i 1.067 consellers comarcals, ha apuntat que s'han mobilitzat més de 5.000 efectius policials a tot el país. Es preveu que al llarg del dia Ortega faci diverses compareixences –també per donar resultats de participació–, la primera de les quals es produirà a quarts de tres de la tarda.

stats