Política 13/07/2014

Ada Colau està disposada a encapçalar la llista de Guanyem Barcelona

L'exportaveu de la PAH ha assegurat a Catalunya Ràdio que se li ha demanat que encapçali la candidatura perquè és una figura "de consens"

Efe
2 min

BarcelonaL'exportaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, ha assegurat aquest diumenge que està disposada a encapçalar la llista de la plataforma Guanyem Barcelona en les pròximes eleccions municipals. En declaracions a Catalunya Ràdio, Colau ha reconegut que se li ha demanat que encapçali la candidatura a Barcelona ja que és "una persona coneguda, una figura més o menys de consens" i, per això, ha afirmat que "si això pot ser útil perquè això tiri endavant, jo estic disposada a donar la cara".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Això no obstant, ha puntualitzat que "si fa falta ser candidata, estic disposada a ser candidata, però sempre que hi hagi un projecte col·lectiu en el qual molta gent s'impliqui i es coresponsabilitzi". "És a dir, jo estic disposada a donar la cara per projectes col·lectius en què molta gent s'impliqui. Simplement per fer una candidatura d'Ada Colau, no crec que sigui la solució al que ens està passant", ha reblat.

Guanyem Barcelona és una plataforma que vol reunir el suport d'alguns partits com ICV, EUiA, la CUP, Procés Constituent i Podem, així com a diferents entitats socials i sindicats.

stats