CIUTATS
Política 15/03/2011

Adjudicades les obres del mercat de Sant Antoni, que traslladarà al juny la seu dominical

L'Ajuntament de Barcelona ha adjudicat l'empresa CALDESA les obres de construcció del mercat provisional dels diumenges del mercat de Sant Antoni, que a partir de juny es traslladarà al carrer Urgell.

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament també ha adjudicat a l'empresa SACYR, per 10,7 milions d'euros, la construcció dels murs de pantalla del mercat de Sant Antoni, que es començaran a aixecar quan els paradistes del mercat dominical de col·leccionistes es traslladin a la seva nova ubicació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat el consistori, el trasllat del mercat de col·leccionistes i antigalles de cada diumenge al mercat de Sant Antoni costarà 739.000 euros, es farà el mes de juny vinent i s'ubicarà provisionalment al carrer Urgell, entre Tamarit i Floridablanca.

Una vegada traslladats els paradistes es començarà la construcció dels murs pantalla que, amb una profunditat de 38 metres i un metro de gruix, s'aixecaran en el perímetre del mercat per poder fer després el buidat del seu interior i l'enderroc de la marquesina exterior.

L'històric mercat de Sant Antoni està constituït per tres mercats diferents, el Mercat de Fresc, el Mercat dels Encants i el Dominical.

La seva rehabilitació està prevista que s'acabi l'any 2014.

stats