Política 31/05/2018

Adriana Delgado, la proposta d'ERC per substituir Alba Vergés a la mesa del Parlament

La republicana ocupa l’escó al Parlament des del 2016, quan va entrar com a diputada després de la mort de Muriel Casals

Ara
1 min
La diputada d’ERC Adriana Delgado portava una samarreta amb el nom de Marta Rovira, exiliada.

BarcelonaLa diputada d’ERC Adriana Delgado és la candidata que els republicans proposaran per substituir Alba Vergés, nomenada nova consellera de Salut per al govern de Quim Torra, a la mesa del Parlament. En cas que aconsegueixi els vots necessaris, Delgado es convertirà en secretària quarta de la mesa. Després de l'anunci de la proposta, la republicana s'ha compromès a "seguir treballant per fer un país millor, republicà, net, igualitari, feminista, socialment just i amb millors oportunitats de vida per a tothom".

Diputada al Parlament des del 2016, Delgado va ocupar l’escó de Junts pel Sí després de la mort de Muriel Casals, i en aquesta legislatura és diputada per ERC. També és regidora del grup republicà a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i recentment ha estat escollida com a candidata a l’alcaldia d'aquest municipi del Bages. Adriana Delgado és periodista de professió i ha treballat en mitjans com el diari 'Regió7', l’'Avui' i 'La Vanguardia'.

La diputada republicana ja ha rebut el suport de la seva predecessora, que ha assegurat que "farà una gran feina" a la mesa del Parlament amb "compromís amb el país".

stats