POLÍTICA
Política 07/07/2011

Aguirre a Gallardón: "Nosaltres no tenim ni un 'puto' duro"

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha lamentat els problemes financers de la institució sense saber que el micro estava obert

Redacció
1 min

BarcelonaL'Esperanza Aguirre més autèntica ha tornat a lluir en públic aquest dijous gràcies a un altre micròfon obert. En un acte del BBVA al costat de l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha posat de relleu els problemes financers que arrossega la seva institució. Hi havia el micro obert i a cau d'orella li ha dit a Gallardón. "He vist que et gastaràs 25 o 35 milions d'euros... Surt al diari. Menys mal que teniu diners, quina sort que teniu. Nosaltres no tenim ni un puto duro". L'àudio l'ha captat la cadena Ser. Després, segons informa Europa Press, Ruiz-Gallardón li ha contestat: "Ni nosaltres tampoc".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fa uns anys Aguirre ja va protagonitzar una patinada en ser enxampada insultant un col·laborador de l'alcalde de Madrid en una conversa amb el seu vicepresident Ignacio González, sobre Caja Madrid. "Hem tingut sort de donar-li un lloc a IU, i treure-li al fill de puta", va dir.

stats