Política 12/02/2013

Aguirre: “Els corruptes no mereixen la compassió de ningú”

La presidenta del PP de Madrid creu que la corrupció pot desautoritzar el govern davant el procés sobiranista

Efe
1 min

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha afirmat aquest dimarts que tot aquell que "sigui veritable responsable d'aprofitar-se de la confiança que els ciutadans han dipositat en ell pel seu enriquiment personal mereix tot el pes de la llei i cap mena de compassió". Ha afegit durant la Junta de directius del seu partit que els polítics han de ser "contundents" a l'hora de "combatre, denunciar, desemmascarar i castigar els casos de corrupció".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa als casos de corrupció que afecten el PP i altres partits polítics, l'ex presidenta de Madrid ha advertit que "el pitjor que li pot passar a un polític" és perdre la confiança dels ciutadans "ja que és difícil, sinó impossible, recuperar-la".

Esperanza Aguirre ha lamentat els casos de corrupció en general, ja que creu que "desqualifiquen a tothom i fan molt difícil la presa de decisions per solucionar els problemes de la pàtria", que segons Aguirre són "la crisi econòmica i el desafiament secessionista de Catalunya".

"Estic segura que amb tot el suport que rebem dels nostres militants, el PP sortirà reforçat d'aquestes crisis i regenerat per seguir lluitant per la recuperació econòmica, ja que Espanya i els espanyols necessiten el PP i no els fallarem", ha conclòs.

stats