CAP AL 25-N
Política 19/11/2012

Aguirre considera que el cas Palau és "l'escàndol de corrupció més gran d'Espanya"

Ha llançat la sospita i després ha reconegut que no hi ha cap prova "definitiva" que permeti concloure que les filtracions a 'El Mundo' són certes

Efe
1 min
Esperanza Aguirre amb el president del Madrid, Florentino Pérez

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, aquest dilluns ja ha fet el seu judici particular basat en les filtracions al diari 'El Mundo' i ha considerat el cas Palau "l'escàndol de corrupció més gran que hi ha hagut a Espanya". Aguirre ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al comitè de direcció del PP de Madrid, en ser preguntada per l'informe policial que ha publicat 'El Mundo', segons el qual el candidat de CiU a la reelecció, Artur Mas, estaria vinculat amb el cas de corrupció del Palau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'expresidenta madrilenya ha dit que, si fossin certes, seria un "escàndol sense precedents a Espanya", si bé ha subratllat que "els mitjans probatoris que es coneixen no són definitius". En aquest punt, ha recalcat que l'origen de les informacions és "un esborrany o una informació en un esborrany" i s'ha preguntat "per què segueix en esborrany després del temps transcorregut". I, en cas que les informacions siguin certes, es pregunta "per què s'ha produït aquesta filtració".

Alguna cosa certa

Una vegada dit això, Aguirre ha opinat que "hi ha d'haver alguna cosa certa" en les informacions, ja que el "difunt pare del senyor Mas" va arribar a reconèixer que tenia un compte bancari en un paradís fiscal.

stats