Publicitat
Publicitat

Aguirre defensava la "llibertat d'expressió" en les esbroncades a Zapatero el 12 d'octubre de 2010

La presidenta de la Comunitat de Madrid, segons publicava 'Expansión', va contestar al president de Cantàbria que a Madrid "de llibertat d'expressió, n'hi ha" quan una multitud xiulava Zapatero mentre sonava l'himne espanyol

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va defensar l'esbroncada que molts assistents a la desfilada de les forces armades van fer al llavors president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. De fet, segons publicava el diari ' Expansión', els crits del públic van desfermar les tensions entre Aguirre i el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla. Durant l'himne, la gent seguia xiulant Zapatero, i el president de Cantàbria va expressar la seva disconformitat perquè ho considerava una falta de respecte. La reacció d'Aguirre va ser contestar-li "Ho sento, senyor Revilla, això és la llibertat d'expressió, a Madrid n'hi ha".

Són unes declaracions que ara es giren en contra de la presidenta, que no ha entès de la mateixa forma la llibertat d'expressió quan aquesta es manifesta en contra d' altres representants institucionals com la monarquia.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT