Política 04/09/2012

El coronel Alamán Castro: "Exigeixo la detenció de Tardà, Bosch i Bertran per alta traïció"

El coronel que va amenaçar amb una intervenció militar de Catalunya si proclama la independència es declara en una entrevista admirador de Franco

Ara
1 min
El coronel Alamán Castro

BarcelonaEl coronel Francisco Alamán Castro, que va amenaçar amb una intervenció militar a Catalunya si es proclamava la independència ha tornat a la càrrega aquest dimarts en una entrevista a la revista d'extrema dreta 'Alerta digital': "Exigeixo la immediata detenció del senyor Tardà, del senyor Bosch i del senyor Bertran. Per voler trencar Espanya i per alta traïció". "Aquesta gent no té cura", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Imagini's que el senyor Rajoy es lleva un dia borratxo i li concedeix la independència al senyor Mas. Què hauriem de fer els militars? Evidentment, obeir la llei i no el senyor Rajoy", ha insistit.

Alamán Castro ha restat importància a la manifestació de la Diada: "Molta gent anirà a la manifestació de l'Onze de Setembre per por a ser assenyalats".

Preguntat sobre la seva admiració per Franco, el coronel a la reserva es pregunta que "quin espanyol de bé podria deixar d'admirar-lo" i diu que "tant de bo el segle XXI ens regali un altre espanyol providencial".

stats