Política 14/03/2015

Albert Rivera: "Els imputats no poden estar asseguts en un escó perquè el taquen"

El president de Ciutadans qualifica de "ridícul absurd" les paraules del delegat del govern a Andalusia en què afirmava que no vol un president del govern que es digui Albert

Efe
1 min
Albert Rivera, aquest dilluns a Madrid. ACN

CadisEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha manifestat des de Cadis que fa falta que "tota aquesta gent que està aforada, el senyor Pujol, el senyor Matas, el senyor Chaves, el senyor Griñán", no tinguin cabuda a les institucions. "No poden estar asseguts en un escó perquè el taquen", ha assegurat. De fet, ha avisat els partits que porten imputats a les llistes "que no es molestin ni a despenjar el telèfon" per pactar amb ells. Amb tot, Rivera ha apostat per impulsar un "pacte nacional contra la corrupció".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera, que ha estat acompanyat pel candidat a la presidència de la Junta d'Andalusia, Juan Marín, ha afirmat que "el canvi que es produirà a Espanya començarà per Andalusia", encara que "alguns tremolen de pensar" que això pugui passar, en relació al PP.

En aquest sentit, el líder de C's ha assenyalat que "alguns han perdut els papers i els nervis". Ho ha dit amb referència al delegat del govern espanyol a Andalusia, Antonio Sanz, que va assegurar en un míting que no volia una Espanya governada per algú que es digués Albert. Rivera ha afirmat que amb aquesta actitud "de prepotència i insults" el PP fa "un ridícul absurd". Davant "els vermells" i "els blaus", com ha anomenat els socialistes i els populars, Rivera ha defensat que "és bo i sa que hi hagi més opcions polítiques" per "tornar el poder als ciutadans".

stats