Política 07/09/2015

Albert Rivera: "El principal problema de Podem és la seva incompetència"

El president de Ciutadans es mostra "preocupat" perquè Podem no té "bons equips econòmics" i no sap "quadrar els comptes" dels ajuntaments que governen

Efe
1 min
Albert Rivera és el president de Ciutadans / EFE

MadridEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha afirmat aquest dilluns que el "principal problema de Podem és la seva incompetència" i la seva "falta de propostes realistes i sensates", i ha deixat oberta la possibilitat de participar en un debat a la televisió amb Pablo Iglesias aquesta tardor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera, que s'ha referit a Podem en un dinar-col·loqui al Club Segle XXI, ha assegurat que li preocupa que aquest partit no tingui "bons equips econòmics" i que no sàpiguen "quadrar els comptes" on governen.

També ha incidit en el fet que, atès que les seves propostes "no són realitzables", el partit d'Iglesias aconsegueix "frustrar més la ciutadania" del que està. Com a exemple d'això ha posat la promesa inicial de Podem d'avançar la jubilació als 60 anys: "Dir això és mentir, i generar il·lusions amb mentides és nociu per a la democràcia", ha sostingut el diputat català i candidat a la Moncloa.

Preguntat per un debat a dos amb Iglesias, Rivera ha qualificat aquesta possibilitat de "política ficció", encara que immediatament ha afegit: "Crec que hi ha alguna cosa prevista per a la tardor, així que potser ho veurem".

Entre les diferències que manté amb Pablo Iglesias, ha destacat que a ell no li "agraden els bàndols ni les pors", cosa que, segons el seu parer, el líder de Podem "pretén generar", ha dit, amb referència al desig que va expressar en un míting que "la por canviï de bàndol".

stats