Política 25/05/2015

Albert Rivera: "Espanya necessita que s'instaurin governs estables, però que governin d'una altra manera"

El líder de Ciutadans fixa la "regeneració democràtica", la "recuperació econòmica" i la "cohesió social" com a grans eixos per teixir pactes amb altres formacions polítiques

Ara
1 min
El president de Ciutadans, Albert Rivera (c), i els candidats a l'alcaldia i a la Comunitat de Madrid, Begoña Villacis i Ignacio Aguado, celebren els resultats electorals a Madrid

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, defensa que "Espanya necessita que s'instaurin governs estables, però que governin d'una altra manera". Ho ha dit l'endemà de les eleccions municipals i autonòmiques del 24-M, en què Ciutadans ha irromput amb força i jugarà un paper clau a l'hora de conformar nous executius.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera, que ha explicat que demà es reunirà el comitè de pactes electorals, ha fixat la "regeneració democràtica", la "recuperació econòmica" i la "cohesió social" com a grans eixos per teixir pactes amb altres formacions polítiques.

El líder de Ciutadans ha subratllat que l'"actitud" del partit "no és dels blocs" i ha assegurat que, d'entrada, "no criminalitzarem a ningú". "Ningú és el nostre contrincant, són els nostres compatriotes", ha afegit, alhora que ha conclòs: "els acords no es faran per cadires, sinó per beneficiar els ciutadans".

stats