Política 18/12/2014

Rivera veu la mà del PP en l'adéu de Torres-Dulce: "Han convertit la Fiscalia en un braç del ministeri de Justícia"

El líder de Ciutadans assegura que hi va haver un "pacte encobert" entre Mas i Rajoy per fer possible la jornada de participació del 9-N

Oriol March
1 min

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha valorat aquest dijous la dimissió d'Eduardo Torres-Dulce com a fiscal general de l'Estat: "Alguns han convertit la Fiscalia en un braç més del ministeri de Justícia", ha dit en declaracions als periodistes des dels passadissos del Parlament. "La partitocràcia s'està carregant aquest organisme", ha indicat Rivera, que ha posat com a exemples d'això el cas de la infanta Cristina i la jornada de participació del 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Va ser un dia en què l'estat de dret no era present a Catalunya per pactes encoberts" entre Artur Mas i Mariano Rajoy, ha denunciat el líder del partit espanyolista, que ha reclamat que siguin els ciutadans els qui triïn el cap de la Fiscalia.

Ciutadans ha registrat aquest dimecres la petició de compareixença de Mas a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal que s'encarrega d'escatir el cas Pujol. "Demanem a ERC que deixi de vetar aquesta compareixença", ha apuntat Rivera.

stats