ELECCIONS EUROPEES
Política 22/03/2014

Rivera troba a faltar gent com Suárez "que pensi més en el seu país i menys en les seves cadires"

Un miler de persones assisteixen a l'acte de presentació de la candidatura de C's a les europees a Madrid

Acn
1 min
Albert Rivera ha presentat el llibre 'Juntos Podemos' / ACN

MadridEl president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha presentat aquest dissabte al matí a l'hotel Auditorium de Madrid la candidatura de la seva formació a les eleccions europees. Ho ha fet davant de més d'un miler de persones, sota el lema de la campanya 'La força fa la unió'. Durant l'acte, Rivera ha recordat l'expresident espanyol Adolfo Suárez i ha reivindicat el seu "gran valor". "Això és el que fa falta avui, gent que pensi més en el seu país i menys en les seves cadires", ha afegit referint-se al primer president electe de la Transició. A la presentació s'hi han presentat els candidats a les europees de C's, encapçalats per l'advocat Javier Nart.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estem aquí perquè estem farts que la principal crisi sigui la crisi i la segona els qui l'han de resoldre", ha dit en el seu discurs l'advocat i cap de llista, Javier Nart. El candidat a les europees ha insistit en la importància d'Europa i ha assegurat que "només existirem si tenim un continent que es diu Europa".

Per la seva banda, el número dos a les eleccions europees de Ciutadans, l'escriptor Juan Carlos Girauta, que concorre com a independent, ha destacat "la posició reformista" de la seva formació i ha assegurat que "és la millor medicina contra els problemes és més democràcia".

stats